6 Şubat 2013 Çarşamba

Disney Channel Violetta İzle

Disney Channel'ın merakla beklenen yepyeni dizisi Violetta başlıyor.



Violetta şarkı söylemek konusundaki çok özel yeteneğinin farkında olmayan bir genç kızdır. Bu yeteneğini, ünlü bir şarkıcı olan ve Violetta henüz küçük bir kızken, trajik bir kazada ölen annesinden almıştır.
Babası Germán, aşırı koruyuculuğu ve katılığına rağmen kızını çok seven, çok başarılı bir adamdır. Üzüntüsünden ötürü, annesinin yolundan gideceğinden korkarak, geçmişini ve annesine olanları Violetta'dan saklamaya karar verir.
Kazadan sonra, ikisi beraber Madrid'e taşınırlar ve onu, yaşıtı çocuklarla fazla ilişki kurmasına olanak vermeden tek başına yetiştiririr. Germán, Violetta'nın çok yetenekli bir müzisyen olduğunun farkındadır ve onu piyano dersleri alması için teşvik eder; ancak şarkıcılık ve oyunculuktan uzak tutar.
Memleketleri Buenos Aires'e geri döndüklerinde her şey değişir. Violetta, oldukça prestijli bir müzik okulu olan 'Stüdyo 21'de piyano dersleri almaya başlar. Ona özel ders veren ve yeteneğini anlamasına yardımcı olan yeni öğretmeni Angie ile tanıışır. Ayrıca öğrenme süreci boyunca ona eşlik edecek yeni insanlarla da tanışır.
Böylece, Violetta, kendisinin aşkını kazanmak için savaşacak ve tamamen zıt karakterlere sahip olan Tomás ve León isimlerinde iki oğlanla tanışır.

Disney Channel Violetta İzle

0 yorum:

Yorum Gönder